Start People, Secretary Plus en Solvus in België verkozen tot Great Place to Work

donderdag, 16 maart 2017

We zijn ongelooflijk trots op onze collega’s van Start People, Secretary Plus en Solvus in België. Zij hebben de vierde, vijfde en achtste plek behaald als Great Place to Work. Dat maakte het Great Place to Work® Institute dinsdagavond tijdens een spetterende awardshow bekend, waarbij de tien beste werkplekken van België voor 2017 werden verkozen.

De lijst van beste werkgevers wordt jaarlijks opgesteld door het Great Place to Work® Institute dankzij een grondige analyse van de bedrijfscultuur en de mate van vertrouwen tussen werkgever en werknemer. Twee derde van de totale score wordt door de medewerkers bepaald. Eén derde van de eindscore wordt gebaseerd op een uitgebreide analyse van het hr-beleid en bedrijfscultuur door het Great Place to Work® Institute.

De titel betekent dat Start People, Secretary Plus en Solvus investeren in een fijne werkomgeving, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een goede work-life balance en persoonlijke ontwikkelingskansen voor iedereen. De medewerkers willen ook voor hun kandidaten en klanten met plezier het beste uit zichzelf halen.

Lees meer over Start People in België, met de vierde plek in de categorie 'Organisaties > 500 werknemers'.
Lees meer over Secretary Plus in België, met de vijfde plek in de categorie 'Organisaties < 500 werknemers'. 
Lees meer over Solvus in België, met de achtste plek in de categorie 'Organisaties < 500 werknemers'. 


Great Place to Work def

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2018 - Recruit Global Staffing